Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Windows XP trükkök

Archív 2010/2011 tanév fontosabb eseményei

 

dscf5411.jpgTanévzáró ünnepély,
bizonyítványosztás
Képek az eseményről!

 2011. június 19.   18 óra


A végzős 8. osztályosaink búcsúja az iskola pedagógusaitól

KÉPEK az eseményről

2011.jpg

Végzős osztályaink 8.a 8.z

 

Igazgatói- tagintézmény-vezetői dicséretek átadása /Képek/ 2011. június 9.

Történelmi tanulmányi versenyen vettünk részt kiváló eredménnyel!
A trianoni békediktátum aláírásának napja a magyar történelem gyásznapja, melynek társadalmi, gazdasági, lélektani következményei a mai napig nem enyhülő fájdalommal töltenek el minden magyart, határon innen és túl.
A Nemzeti Erőforrás Minisztérium megkeresésére a Veszprém Megyei Önkormányzat nagy megtiszteltetésben részesítette városunk középiskoláját, felkérve a Batsányi János Gimnáziumot, az I. Veszprém megyei Nemzeti Összetartozás Napjának megszervezésére.
A programban hat település összesen tíz iskolája vett részt: Gárdonyi Géza Általános Iskola (Devecser), Magyar - Angol Tannyelvű Gimnázium (Balatonalmádi), Petőfi Sándor Gimnázium (Pápa), Kisfaludy Sándor Gimnázium (Sümeg), Csontváry Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény (Zalahaláp), Nagyboldogasszony Római Katolikus Általános Iskola, Szász Márton Általános Iskola és Szakiskola, Tapolcai Általános Iskola, Széchenyi István Szakképző Iskola (Tapolca).
A trianoni békediktátum kilencvenegyedik évfordulóján, június negyedikén 9 órától művelődéstörténeti vetélkedőt bonyolítottak, ahol iskolánk csapatai kiválóan szerepeltek.
Az általános iskolások versenyén a Sásdi Árpád, Sásdi István és a Batka Benedek alkotta trió az első helyet szerezte meg, míg a Bodor Tamás, Farkas Ádám és a Németh Ádám alkotta csapat a 3. helyet érte el! Gratulálunk ehhez a szép eredményhez, mivel ők még csak 7. osztályosok, és a nyolcadik osztályos csapatokkal szemben érték el ezt a nagyszerű sikert!

2011.05.27.
DÖK napja, májusfa kitáncolása /Képek/

Szent-György hegyi kutyás egyesület bemutatója /Képek/
Sámándobosok bemutatója /Képek/
Játékos vetélkedők /Képek/

Tanár-diák mérkőzések /Képek/
2011.05.26.
Kákics együttes műsora /KÉPEK/
/VIDEÓ/
2011. május 25. 
A tapolcai és a sümegi 3. osztályosok Tapolcán - kézműves foglalkozás - sportjáték - táncház /KÉPEK /
2011. május 20 - 21.

Bárdos Iskolák X. Országos Találkozója - Mezőtúr  /VIDEÓ/ /KÉPEK/